Groepscertificering

Groepscertificering is van toepassing voor bedrijven die minder dan 500 ton palmolie of palmolie - afgeleide producten per jaar gebruiken.

Bij groepscertificering sluit u zich als bedrijf aan bij een onafhankelijk beheerd RSPO groepscertificaat. Een (externe) groepsmanager beheert uw certificaat en staat u bij in de opzet van uw intern systeem voor RSPO certificering. De groepsmanager controleert uw bedrijf vervolgens op de naleving tijdens een jaarlijkse interne audit. De groepsmanager wordt op zijn beurt gecontroleerd door de certificeerinstelling tijdens een externe audit. De groepsmanager is lid van RSPO en mag dit lidmaatschap delen met alle groepsleden. Hierdoor hoeft u zich niet meer aan te melden bij RSPO voor een individueel lidmaatschap. Bij groepscertificering krijgt men een eigen unieke RSPO certificaatcode, die in de praktijk volledig gelijkwaardig is aan een individueel certificaat.

Voor meer informatie over groepscertificering kunt u terecht bij onderstaande consultancy bedrijven in groepscertificering:

De & D Consult
+32 (0) 11 27 14 48
+32 (0) 11 74 37 82
info@groepsmanager.com
www.groepsmanager.com
Runkstersteenweg 98
3500 Hasselt (BE)


Alioth advies & projectmanagement
+31 (0)6 46 120 176
info@alioth-support.nl
www.alioth-support.nl
Gareelhoek 38
7546 MX Enschede


Neem voor verdere vragen contact op met de Task Force.